De Cori Gramescu am auzit pentru prima data in urma cu 2 ani, cand prietenii nostri de la 7card au inclus LadyFit – cu mare bucurie – in reteaua lor de parteneri. Apoi, am auzit un prieten minunandu-se pentru cele +100.000 de like-uri ale paginii ei de pe Facebook. Iar noi ne minunam pentru cele 6-8 ore petrecute zilnic in sala de fitness… In acest context, nu  mica ne-a fost mirarea cand am vazut formularul ei de inscriere in programul transformational CIA: “Esti acea Cori?! “Da!”. Cateva saptamani mai tarziu, ne intalneam in cadrul programului si lucram la indeplinirea obiectivelor ei…

Cori, de ce te-ai inrolat in programul CIA?

M-am inrolat in program intr-o perioada in care incercam sa imi fac ordine in viata personala si am simtit ca un program care sa imi dea cadenta o sa ma ajute. Apoi, planul obiectiv tinea de un program care sa imi creeze obiceiul de a alerga regulat pentru ca, desi sunt in forma si fac zilnic sport, la capitolul alergare stateam extrem de nemultumitor, ca sa nu spun de-a dreptul prost.  Punctual, ma interesa sa dobandesc un ritm constant de trezire/somn, un numar de zile de alergare pe saptamana si sa incep sa imi imbunatatesc timpii si tehnica de alergare.

Cum ti s-au parut cele 30 de zile ale programului?

Scurte ? Au trecut repede, cu multe bucurii si pasi marunti in directia scopului propus. A fost o experienta care mi-a prins bine si mi-a adus in viata exact lucrurile pe care le cautam de la un astfel de program. A fost putin greu la inceput cu trezirea, dar mi-am intrat in ritm destul de repede si a fost bine…

Ce activitati derulate in cadrul programului simti ca te-au ajutat cel mai mult?

M-a invatat sa imi planific mai bine ziua, sa ma trezesc mai devreme si sa ma odihnesc mai eficient. De asemenea, mi-am ajustat dieta inspre zona “plant based; chiar daca nu sunt vegetariana stricta, ma indrept inspre zona asta…

Cum ti s-au parut colegii din program?

Comunitatea pe care am descoperit-o este extraordinara, cu multi oameni pe care ii admir si care ma inspira in moduri diferite si provocatoare. De la alergatori de elita la novice plini de entuziasm, grupul a fost nucleul de suport al programului, sub atenta indrumare a “locotenentilor” Andrei (cel Rosu ? ) si Anne (Plesuvescu).

Dar trainerii si resursele?

M-au ajutat enorm informatiile primite de la Andrei in cadrul antrenamentelor de alergare, precum si observatii tehnice – cum calc, cum imi tin mainile, unde acumulez tensiune si ce ritm trebuie sa mentin. Si partea de motivare a fost interesanta, dar cea mai valoroasa parte – pentru mine – a fost zona de tehnica de alergare.

Raport calitate-pret?

A fost unul corect pentru ceea ce am primit. Lucrez de multi ani in industria fitness-ului si stiu ca informatia de calitate si timpul sunt cele mai scumpe aspecte ale vietii, asa ca as participa din nou (si oricand) in programul CIA, de data asta cu o viziune personala mai clara in minte ? .

Care este principalul castig in urma terminarii programului?

Am ramas cu obiceiurile pentru care m-am ‘inrolat’: ma trezesc devreme (chiar daca nu atat de devreme ca in perioada programului), alerg regulat si mi-am imbunatatit performanta de alergare. Si, poate cel mai important, mi-am clarificat multe lucruri in interior. Pentru ca, daca nu gasesti raspunsul la o intrebare dupa o alergare de 2 ore, intrebarea aceea nu are raspuns… ? Asta am invatat eu din CIA.

0 Comments

Leave a Comment