PROGRAMUL CIA START

In ce consta programul CIA Start?

CIA Start este un program personalizat pentru atingerea obiectivelor.

Unde se desfasoara programul?

Momentan, programul este oferit in Bucuresti.

Cat timp dureaza programul si cand pot incepe?

30 de zile calendaristice. Poti gasi detalii pe pagina CALENDAR.

Cat investesc in acest program?

Pentru inscriere, zero. Daca treci de procesul de selectie – in afara investitiei de timp, energie si entuziasm – vei plati o taxa de inrolare (poti gasi detalii pe pagina CALENDAR). Taxa se achita in avans, prin transfer bancar, prin depunere in numerar sau, la cerere, prin plata online cu card de debit / credit. Daca se doreste, este posibila si plata in 2 rate lunare.

In ce consta “procesul de selectie”?

O scurta discutie telefonica, pe parcursul careia dorim sa intelegem care sunt obiectivele tale si daca te putem ajuta sa le indeplinesti.

Exista costuri suplimentare?

Nu.

Va trebui sa alerg?

Da. Cu mentiunea ca programul de alergare va fi 100% adaptat nivelului tau de fitness – incepator, mediu sau avansat.

Ce presupune acest program, in afara de alergare?

Sintagma “in alergare” nu se refera doar la faptul ca alergam, ci si la obtinerea rapida de rezultate. Pe scurt, programul va arata astfel:

 • Tu iti alegi un obiectiv major pe care vrei sa il indeplinesti.
 • CIA te ajuta sa dobandesti un set nou de obiceiuri, care sa te insoteasca toata viata si care sa te apropie de obiectivele tale.

Cum se va desfasura programul*?

 • Trei intalniri transformationale, de grup, de aproximativ trei ore.
 • Un atelier nutritional, de aproximativ doua ore.
 • O sesiune de coaching in alergare, unu la unu, de aproximativ o ora.
 • Doua sesiuni de coaching in alergare, de grup, de aproximativ doua ore.
 • O sesiune de life coaching, unu la unu, de aproximativ o ora.
 • Doua sesiuni telefonice, unu la unu, de aproximativ 30 de minute.

* Este bine de stiut:

 • Toate activitatile se vor desfasura in timpul saptamanii (luni-vineri), deci nu este necesara “sacrificarea” weekend-urilor.
 • Cu exceptia atelierului nutritional (desfasurat la ora pranzului), toate activitatile vor avea loc in afara programului de lucru “clasic” (9.00-18.00) si, in general, inaintea acestuia (fapt care ne va ajuta sa devenim / ramanem matinali).
 • Doua dintre cele trei intalniri transformationale, de grup, vor avea loc in a 3-a, respectiv ultima zi a programului aferent fiecarei Serii CIA. Va recomandam cu caldura sa verificati agenda personala inainte de inrolarea in program, astfel incat sa puteti participa la cele aceste doua intalniri. Pentru organizarea celorlalte evenimente (inclusiv intalnirile unu la unu) vom tine cont de agenda fiecarui participant si de eventuale urgente aparute.

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a ma putea inrola?

 • Sa iti propui o schimbare pozitiva si substantiala a vietii.
 • Sa locuiesti in Bucuresti (sau in apropiere). Daca locuiesti in alt oras, iti recomandam programul CIA Online.
 • Sa fii disponibil(a) pentru intalniri (fata in fata si virtuale), conform unui calendar pe care il vom agrea de comun acord – in afara programului de lucru „clasic” (9 a.m. – 6 p.m.).

Care este data de incepere a programului?

Programul se desfasoara conform acestui CALENDAR. Dupa inrolare, iti vom comunica data de incepere a urmatoarelor serii, oferindu-ti posibilitatea de a alege momentul de start.

Care sunt beneficiile programului?

 • Vei dobandi obiceiuri-cheie care te vor conduce catre obiectivele tale, oricare ar fi ele, pe parcursul intregii vieti.
 • Vei cunoaste oameni asemenea tie, cu obiective ambitioase, inclusiv pe membrii echipei CIA.
 • Vei afla strategii valoroase care sa te ajute in viata personala si profesionala, incluzand organizarea timpului si a agendei, branding personal, atragere de fonduri, nutritie, sanatate, forma fizica, vitalitate…si multe altele.
 • Nu in ultimul rand, vei primi cadouri-surpriza si vei beneficia de reduceri semnificative din partea complicilor de nutritie, echipament si aventura ai „locotenentilor”.
 • Vei avea o multime de amintiri frumoase, realizate de un fotograf profesionist.
 • Si da, vei dobandi calitatea de Agent CIA si vei primi un certificat de absolvire a programului.

O sa doara?

Probabil ca nu. Sau, cel putin, nu mai mult decat o sa doara regretele de la finalul vietii, de a nu iti fi indeplinit visele.

Cat timp va trebui sa aloc acestui program?

Mult mai putin decat timpul alocat in prezent unor activitati total neproductive.

Imi va afecta programul de lucru?

Doar in sens pozitiv. Unul dintre obiceiurile dobandite va fi productivitatea si o gestionare excelenta a timpului – deci un mare plus pentru tine si angajatorul tau sau afacerea personala!

Este posibila intreruperea programului?

CIA prefera sa inroleze oameni determinati. Este esential sa participi la cele doua intalniri transformationale, care au loc in prima, respectiv ultima zi a programului. Daca aceste doua date se suprapun cu evenimente din viata personala sau profesionala pe care le poti anticipa, am prefera sa aplici pentru seria urmatoare de inrolari. Restul activitatilor din cadrul programului vor fi adaptate agendei tale.

Ce se intampla daca asteptarile mele nu sunt indeplinite?

Taxa de inscriere este returnata integral, in maxim 30 de zile de la terminarea programului. CIA asigura 100% garantie pe satisfactie si ofera taxa inapoi daca progresul facut nu este multumitor.

0 Comments

Leave a Comment